Tøj
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Sweatere & strik
Jakker
Frakker
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Undertøj
Strømper
Sportstøj
Badetøj
Damer

Tøj til kvinder fra Stine Goya

Filter (1)
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
1 varer
|Sorter:

Stine Goya

Tøj kan ofte udtrykke noget personlighed, hvis du ikke er bange for at gå forrest i rækken med vilde prints og masser af pastelfarver - så er du sikkert, eller kan blive - vild med Stine Goya. Det danske tøjmærke er famøst for sit udvalg af feminine klæder i de smukkeste designs og farver.

Et dansk tøjmærke som skiller sig ud i mængden

Det kan godt være at hun er pæredansk og er opvokset på den danske landside, men det er ikke altid at Stine Goya kollektionerne udstråler dette. Modsat de mange minimalistiske nordiske mærker, arbejder den kvindelige danske designer med masser af farverige prints og spøgefulde pastelfarver. Hun er kendt og elsket for sin artistiske tilgang med sin poetiske stil. Måske kommer inspirationen fra tiden på modeskole i London. Det kan også være at det kommer fra de tre år som hun brugte som model fra kæmpe internationale modebrands i Paris. Det er nok noget som kun Stine Goya ved.

Lige meget hvor de kreative tanker har oprindelse, så er der mange danske kvinder som er vilde med det vovede modetøj som imponerer år ud og år ind, og i dag kan Stine Goya selv flotte sig med titlen som ejer af et kæmpe dansk modebrand. Stine Goya vil have, at kvinder skal udtrykke deres individualitet. Med blandt andet kjoler og bukser fra det danske brand, kan du sætte dit eget fodaftryk samt give dit personlige input i det danske modebillede. Der arbejdes efter den feminine silhuette i premium materialer, som sidder perfekt på kvindekroppen. Du kan købe flotte accessories og elegant tøj fra sæsonkollektioner, som er blevet præsenteret ved modeshows, og som både har modtaget både ros og anerkendelse. Du vil hurtigt lægge mærke til hvorfor, hvis du kaster et blik på udvalget.

Stine Goya er dansk mode af designeren af samme navn. Dette danske tøjmærke startede op i 2006 og har fulgt modetendenserne lige siden, mens det også har været med til at påvirke de seneste trends. Generelt er det danske brand stadigvæk et nyt pust i den skandinaviske modeverden. Derudover elsker den danske designer luftige stoffer – og gerne i form af en masse af det. Det kommer typisk til udtryk i flotte, oversized kjoler eller trendy jumpsuits, som garanteret falder i din smag.

Dansk mode med inspiration fra alle verdens kanter

Inspirationen kommer fra alle verdenshjørner, gerne i form af artistiske prints. Det kan være italiensk arkitektur såvel som sydamerikansk kunst eller måske et smukt landskab. Et glimrende eksempel på dette er den seneste kollektion, som byder på motiver af den skotske natur, der først bliver håndmalet på lærred og derefter printet på det silkebløde tøj. I efterårssæsonen blandes især sorte og army-grønne farver i både bukser, kjoler og skjorter. Den danske designer er kendt for sine blomstrede mønstre på kjoler, som passer perfekt sammen med fine sandaler til en varm sommerdag. Den verdensomspændende inspiration gør det nemt at kombinere det flotte tøj med mange former for klæder, sko og tilbehør. Stine Goya vil være med til, at kvinder bryder sine personlige grænser med sin tøjstil. Kvinder skal skille sig ud i mængden, og målet er en masse komplimenter.

Stine Goya-tøj baseret på dig og mig

Signaturfarverne er generelt bløde, da Goya elsker pastelfarver såsom fersken- og laksefarvet, men mode skal naturligvis være kreativt og være i konstant udvikling. På det seneste er kollektionerne især inspireret af mind, body og soul med den betydning, at vi alle er ens. Her blander danskeren mode med holdninger med sit modsvar på, hvad hun ser som nutidens polarisering, der modarbejder princippet om, at folk er forskellige, og at man skal omfavne mangfoldighed. Den danske modedesigner er uden tvivl populær og modtager altid såvel nationale som internationale anerkendelser fra alle de store modemagasiner.

Gå ikke glip af