Damer

Tøj til kvinder fra Sand Copenhagen

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Længde
 • Ærmelængde
 • Mønster
 • Kraveform
 • Materiale
 • Nyheder
  34 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 1

  Sand Copenhagen dametøj

  SAND er det danske modehus, som er drevet af innovation, kreativitet og passion. Sand Copenhagen-dametøj er beklædning i cool skandinaviske silhuetter, der er kombineret med en sydeuropæisk charme, som giver et sofistikeret provokerende tvist. Tøjmærket skaber det ynglingstøj, som man kan hoppe i på nem vis. Det er afslappet og behageligt tøj fyldt med karma, som vil høre hjemme i tøjskabet i mange år.

  Sand Copenhagen-dametøj er kunst til kroppen

  SAND er et livstilsmodekoncept, som byder på stilren fashion med det perfekte materiale og den ideelle pasform, stil og komfort. Damekollektionen bliver altid delt op i to: Black label, som er nutidig mode med et sensuelt feminint udtryk, og pink label, som er deres preppy fashion. Det danske tøjmærke arbejder med en bred farvepalet, der strækker sig langt længere end pink og sort. I årets kollektion er fokus på interessante farver som dynamisk orange, Ferrari-rød, fransk eller himmelsk blå, perlegul, pudder lyserød, roseguld og naturligvis den bløde lilla, som er farven alle de store high-fashion-firmaer arbejder med i år.

  Disse nuancer bliver indarbejdet i tøjudvalget, som finder inspiration i de glamourøse halvtredsere og rebel-tiden i tresserne. På samme tid bliver får de energiske farver og former fra halvfjerdserne også nyt liv i de nutidige, spændende historier i form af ekskvisitte farveprints og tekstil med et vintage-miks af couture, som er blandet med moderne feministisk styrke. Sand Copenhagen-dametøj er skabt med en fin balance mellem sofistikeret neoklassisk beklædning og et finurligt design. Årets must haves fra kollektionen er retro jakkerne, skjortekjolerne og de cute puffede trøjer. Derudover skiller de unisex-inspirerede sæt med matchende over- og underdel, de magtfulde jakkesæt i dynamiske farver, brandets fluid pants samt statement-trøjerne sig også ud.

  Sand Copenhagen-dametøj

  Så er der laber tøj til kvindelige verdensborgere, der lever livet gennem arbejde, familie, venner og sociale begivenheder. Kollektionerne med Sand Copenhagen-dametøj får dig nemlig rundt i alle positioner, hvad enten det er på forretningsgangen, på dansegulvet til venindehygge eller på udenlandsrejser.

  Sand Copenhagen-dametøj sætter dit look i det bedste lys

  Skulpturlignende snit og elementer inspireret af uniformer er nogle af de kendetegn, der har gjort sortimentet med Sand Copenhagen-dametøj attraktivt. Man tager udgangspunkt i nordisk stringenthed kombineret med inspiration fra sydlige egne. Det er noget, som skaber klæder, hvor de fine konturer og omrids står top lækkert sammen med varme prints, grafiske linjer samt avantgarde detaljer. Det er ren og skær luksuriøs mode med en snert af vintage og eksklusive tekstiler, som fremhæver dit look på en seriøs måde.

  Et livsnydermærke med klasse og seriøsitet

  Elsker du også at stå op hver morgen og kombinere dagens outfit? Så dyk ned i kollektionerne med Sand Copenhagen-dametøj, hvor det bugner med inspiration og yndlings-items. Det er alt fra blomstrede sommerkjoler – med de helt rette motiver og farver vel og mærke. Eller hvad med et par af de tætsiddende, stilfulde og rå skindbukser sammen med et par sorte stiletter. En af de lækre A-formede nederdele sammen med et par lange støvler er også et hit. Du kan også prøve en af de lette og sarte bluser sammen med et par fine stofbukser. Silke, blonder, uld, læder, og man kunne blive ved! Sand Copenhagen er nemlig garant for alverdens smagfulde tekstiler, som de formår at udfylde med personlige prints og mønstre i sofistikerede looks.

  Inspiration