Petite Shop

Sæsonens styles i små størrelser

Se udvalget

Din denim-guide

Shop jeans

Indkøberens favoritter

Der er romantik i luften... Gå foråret i møde i feminine smock-kjoler, firkantede udskæringer og pufærmer. I overgangen fra vinter til forår anbefaler vi, at du kombinerer bløde tekstiler med faux læder.

Brands vi elsker

Petite – for kvinder under 160cm

Vi kender alle problemet – det er ikke altid let at finde det rette outfit eller item, hvis man ikke har højden. Bukserne er for lange og skal lægges op. Ofte sidder tøjet i hvert fald ikke, som det skal. I vores udvalg af petite dametøj, finder du lækkert skræddersyet tøj til kvinder, der er under 160cm. Designerne fokuserer på de rigtige proportioner, så du kan føle dig stilsikker i tøj, der passer lige præcis til din kropsfigur. Gå på opdagelse i vores kollektion af petite dametøj, og find dit nye yndlingsitem.

Fremhæv din højde

Skab en feminin stil med romantiske deltajer og bløde siloutter i form af flæser eller blonder. Fremhæv din talje med en flæset nederdel kombineret med en lækkert sweatshirt. Små elementer ved dit outfit, såsom et taljebælte ved en kjole, kan være dit næste stilmirakel. Måske dit næste yndlingsitem er en cropped top eller en kort jakke? Sæt dem sammen med et par højtaljet jeans eller bukser, og du vil fremhæve din højde på bedst mulig vis. Styrk dine proportioner i de rette forhold med vores udvalg af petite dametøj, så du fremhæver din kropsfigur på bedst mulig vis.
Vælg dine overdele med elegante detaljer, og skab på den måde et spændende outfit. Fokusér på mere tætsiddende elementer, der fremhæver din krop i stedet for oversized dele. Oversized elementer vil få dig til at syne lavere end du er. Træk i stedet for i en pencil skirt, som er perfekt til at sætte fokus på din talje. Sæt den sammen med en rullekrave for et strømlinet look med lige og vertikale linjer. Hvis du er mere til kjoler, så gå efter en slå-om-kjole. Uanset hvad, så hold længden lige over knæene, som betoner din højde på flatterende vis.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.