Filter

Strømpeholdere

52 varer

Praktisk og forførende. Strømpeholdere er et must-have i en komplet garderobe. Med høje overknee strømper eller selvsiddende strømper er de uundværlige og de giver et romantisk look, der matcher smukt sammen med dit undertøj. Denne kollektion byder på en række af smukke modeller, der egner sig perfekt til under kjolen.

Strømpeholdere - essentielt sammen med overknee

Der er intet mere frustrerende end overknee strømper, der hele tiden kravler ned. Selv de selvsiddende kan have en tendens til at gøre det, og det kan skabe mange akavede situationer og ture til badeværelset for lige at rette på dem. Med et par strømpeholdere er der ingen fare for at de falder ned, og du bliver sparet disse gener. Derfor er det særligt en fordel under en lang gallakjole eller brudekjolen, hvor strømperne bliver på sin plads. Kollektionen byder på mange modeller i forskellige designs, så du kan finde en nuance og model, der passer til dig og din kjole. Fuldend looket og find en, der også passer til dit undertøj.

Praktisk og romantisk

Ud over deres praktiske funktion, så tilføjer strømpeholdere også noget romantisk og forførende til den inderste del af dit outfit. Giv dit inderste tøj et romantisk udtryk med en model, der matcher perfekt til dit undertøj. De er perfekte sammen med en BH og et par trusser, men ser også smarte ud sammen med en yndig korsage. Gennemfør looket med et par smukke overknee strømper i nylon. Sort nylon passer godt til de mørke modeller, hvor en hudfarvet nuance, der passer til dine toner, passer smukt sammen med det lyse undertøj. Gennemfør dette smukke look med en badekåbe i satin eller få det, der passer under en smuk kjole. Føl dig smuk, feminin og smart fra inderst til yderst.

Inspiration