Filter1

New Balance
Sneakers til damer

268 varer

Med New Balance sneakers til damer kan du skrue op for aktivitetsniveauet i hverdagen. Udvalget byder på funktionelle sko, som du får gavn af når du træner eller når det går stærkt i en aktiv hverdag. Skal dine fødder skånes, er New Balance skoen for dig.

Fodtøjet er designet med fleksible såler og behagelige materialer. Den indvendige polstring giver den fornødne støtte under alle sportslige aktiviteter. De grove knopper på sålerne karakteriserer mange af skoene og giver ekstra fjedring. Mange af modellerne kommer med et praktisk tåværn, der beskytter dine tæer mod slag.

New Balance sneakers – perfekt til en sporty hverdag

Brandet er specialiseret inden for løb og designer hver sæson sneakers der er tilpasset din stil. Med den nyeste teknologi sørger New Balance for, at du får den nødvendige beskyttelse, når du skal præstere. New Balance sneakers til damer kommer i et væld af farvekombinationer, som kan matches med dit løbetøj eller hverdagsgarderobe.

Find dine nye sko blandt nedtonede og klassiske designs samt friske farver. Med New Balance på fødderne er du lige så fashionabel, som du er beskyttet. New Balance hjælper dig til mere energi. Med dine nye sportssko på fødderne får du mere udbytte ud af din dag.

Det populære brand har arbejdet sammen med store navne som Heidi Klum for at skabe en feminin og sporty sportslinje, der får kvinder til at føle sig smukke og veltilpas til alle sportsprægede aktiviteter. Udstrål en lækker selvsikkerhed og overskud med New Balance sneakers til damer på fødderne.

Til dine løbeture kan du finde en model på Zalando.dk i en pangfarve, der pifter en sort top og et par grå træningsbukser op. For et cool og sporty hverdagslook kan du sammensætte et par nedtonede New Balance sneakers med et par jeans og en læderjakke.