accountaccountbagbagzalando logomenu
Håbets farve

Kalenderen siger, at vinteren nærmer sig sin afslutning, og at vi snart kan nyde forårssolen på vores foretrukne kaffebar. Her skulle en grøn plisseret mellemlang kjole passe helt perfekt, især hvis du matcher med en gul hoodie, retro-sneakers og en lækker læderjakke.

ALLE PRODUKTER
Casual strik

Kombiner den med blazer og pumps på kontoret eller bær den solo på Casual Friday. En strikket, maxikjole er og bliver det skønneste piece i hele vores jobgarderobe.

ALLE PRODUKTER
På lige linje

Joggingbuksen med de tre striber er for alvor tilbage. Denne gang dog i en mere sofistikeret udgave, noget som resten af dette outfit sørger for. Kombiner med en stribet skjorte (klædelig) og trenchcoat (klassisk) som løfter dit outfit til nye højder.

ALLE PRODUKTER
Hands on

Det er den approach, som vi tager med os ud i natten – med en gin & tonic i den ene hånd og statement-taske i den anden. Og hvis clutchen ikke fungerer som icebreaker, så gør det farvematchende outfit det helt sikkert.

ALLE PRODUKTER
Inner Circle

Ringe bærer vi både på fingrene og på ørerne, og de runde øreringe er virkelig hverdagens helte – stilfulde og legende. Her på redaktione foretrækker vi dem som supplement til blå jeans, en sød bluse og sæsonens nyeste pumps.

ALLE PRODUKTER
Anbefalet

Jana, redaktionen: "Så snart de første vintergækker spirer, benytter jeg anledningen til at finde alt som er blomstermønstret frem fra garderoben. Doc Martens og bomberjakke bryder det søde look, og er også helt perfekte til overgangstiden."

ALLE PRODUKTER