Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Cowboysbag

 • Mærke
 • Pris
  1 varer
  |Sorter efter:

  Firmaet blev startet i 1980 i Amsterdam som Cowboysbelt og i 2005 blev Cowboysbag tilføjet, så der både fremstilles bælter og tasker i kvalitetslæder. Designerne er meget engagerede i fremstillingsprocesserne, og alle tasker syes i hånden, hvilket skaber unikke tasker i højeste kvalitet med et personligt præg, som ikke findes ved maskinfremstillede tasker. Firmaet forsøger hele tiden at være innovative og finde på nye måder, hvorpå de kan farve, tørre og vaske læderet. Taskerne er både til kvinder og mænd, og det rå vintage-look afspejler høj kvalitet, som både ser fedt og elegant ud og samtidig er utrolig slidstærkt og holdbart. Alle taskerne fra Cowboysbag skiller sig ud ved de unikke designs, og der fremstilles så mange forskellige modeller, at der helt sikkert er en, der matcher din stil og dine behov. Med tasker fra Cowboysbag kan du finde en model til enhver anledning. Det gælder alt fra en rejsetaske, skuldertaske eller en taske til din bærbare pc.

  Cowboysbag - lædertasker i højeste kvalitet!

  Hvis du ønsker at skille dig ud med din taske, så vælg en model fra Cowboysbag. De kraftige og enkle syninger, kombineret med håndforarbejdet læder, giver taskerne et særpræget look, der oser af kvalitet. Hvis du er træt af en taske, som man ofte ser i bybilledet, så prøv med en fra Cowboysbag, der pifter dit outfit op, så du opnår et personligt look. Skil du ud på studiet med en skøn pc-taske i elegant læder med både ud- og indvendigt rum til dine bøger og gadgets. Tasken kan både bæres i hånden eller over skulderen. Skal du på romantisk weekendferie med kæresten, så vælg en af de rummelige rejsetasker i topkvalitet, så du har plads til alt dit tilbehør og samtidig ser trendy ud, når du lander i lufthavnen. Lædertaskerne fra Cowboysbag er kunstværker i sig selv og tilføjer noget elegant og trendy over dit look. Det er ikke bare en taske, men et stykke brugskunst, der bliver smukkere med årene. Besøg Zalando.dk i dag og udvælg din taske blandt det omfattende sortiment!

  Gratis service

  Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

  Hos Zalando får du altid 30 dages returret, og returneringen er selvfølgelig også gratis

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til enten at sende os en e-mail eller benytte kontaktformularen

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.