Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Covert Overt

Størrelse
Mærke
Pris
Længde
Ærmelængde
Materiale
2 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Selvom de skiftende årstider byder på kulde, er der noget positivt i vente - vi får nemlig chancen får at nyde de nyeste trends inden for overtøj. Den rette frakke kan give et helt fantastisk look, og Covert Overt har en masse flotte modeller at byde på. Og så kan vi nyde vinterkulden med stil.

Covert Overt - hotte designs

Når sæsonen byder på kulde, er det naturligvis godt med en frakke, der er varm. Men det skal ikke være hvilken som helst frakke. Det gælder om at finde en smart model, der passer til din stil, og som kan følge dig hele sæsonen. Covert Overt byder på en masse stilrene modeller, der beskytter mod kulden, men som også er designet efter de nyeste trends. Overtøjsmoden har et helt særligt look, og frakker kombineret med de rette handsker, halstørklæde og måske en hat, kan give et raffineret look. Om du er til det sofistikerede eller afslappede look, har ikke den store betydning - denne kollektion kan nemlig byde på begge dele.

Sophistikeret eller cool casual

Vi elsker vintermoden. Den byder på noget helt nyt og friskt efter en lang periode med tynde bluser og shorts. Du går tilbage i klædeskabet og finder noget, du havde glemt, du ejede eller bruger lejligheden til at købe noget helt nyt. Det samme gælder dit overtøj. Der er noget hyggeligt og trygt over en dunet jakke, der har et casual look. De sofistikerede og klassiske frakker giver et fantastisk look. De er virkeligt feminine sammen med det rette par støvletter, et par elegante handsker og et tørklæde. Perfekt til når der skal shoppes. Find en frakke, der passer til din stil, så du kan gå kulden i møde med selvtillid.

Inspiration