Katalog

1.318 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bliv en del af det amerikanske sports- og fritidstøjmærke, Champion. Brandet er kendt for dets evne til at skabe moderigtigt, behageligt og praktisk tøj. Det, mere end 90 år gamle mærke, er i dag et af de mest populære producenter af fritidstøj. Virksomheden har specialiseret sig i smart og holdbart tøj til fitnesscenteret, boldbanen og hverdagsbrug.

Afslappende hverdagstøj

Med Champion får du et casual og sporty hverdagslook. Deres karakteristiske T-shirts til herrer er perfekte til et par chinos eller jeans. Disse kan med lethed skiftes ud med et par træningsbukser, fitnesstaske og sneakers. T-shirtene er nemlig ideelle til en tur i fitnesscenteret eller på boldbanen. Brandet er i dag en gigant spiller netop på grund af dets alsidighed og det faktum, at det kan bruges til enhver dagligdagsbegivenhed. Udvalget tilbyder blandt andet T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og træningsbukser til mænd og kvinder. Alle items er i mange forskellige størrelser, farver og materialer, så der er noget for alle. Hvert item er genkendeligt på brandets ikoniske logo, som pryder hver kreation.

Når den aktive trænger til en pause

Den moderne dansker har et aktivt liv med job, træning og pleje af familie og venner. Weekend og hverdag skal hænge sammen i en harmonisk synergi og nogle gange er det tid til en tiltrængt pause. Champion giver dig den ultimative forudsætning for at lade batterierne op i de lækreste kvaliteter, så du kan slappe bedst muligt af. Tøjet er nemlig designet således, at det også kan bruges til afslapning i fritiden. De bløde materialer føles som en drøm på kroppen, når du smøger dig ned i dem. En aktiv livsstil betyder også balance. Det kan du få lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af