Skarpe farver og australske vibrationer. Bondi Born tager dig med til Bondi Beach med deres unikke bikiner og badedragter, der er utroligt feminine. Deres vibrerende farvevalg flyder gennem deres luksuriøse kollektioner, der vil gøre dig bemærket i vandkanten. Lad dig inspirere til dit næste strandlook, om det er ved Vesterhavet eller de australske strande, har dette brand stærke styles til dig.

Bondi Born – selvsikre og farverige designs

Distinkte farvevalg og en modig brug af colorblocking lægger grundlaget for dette udvalg af badetøj til kvinder med hang til stilet mode. Den stærke blå farve vil komplimentere din solbrune hud helt perfekt i solen. Vælg et matchende bikinisæt eller vær modig og sammensæt to kontrastfarver, der vil give dig opmærksomhed på stranden. De skønne muslingekanter giver et blødt look til den sporty bikini, og understreger en sød femininitet, der er helt sin egen. Top den søde bikini af med en sarong, når du ligger og solbader. I dette udvalg finder du stærke neonfarver, der gør det nemt at spotte dig midt på stranden. Vær modig, og hav det sjovt med den stærke farvepalette fra Bondi Born.

Stilet mode fra down under

En tur på stranden er det perfekte tidsfordriv i sommervarmen. Den friske australske stil pifter dit look op til en dag på stranden. Vi er helt vilde med de små detaljer, der gør dette brands kollektioner helt unikke. Den lille lynlås eller den perfekte sammensætning af farver – her er det de små ting, der gør hele forskellen. Sammensæt dit unikke bikinisæt fra Bondi Born, som kan være med til at understrege din personlige stil. Den sorte bikini, der glinser, som var det læder, er et modigt valg. Lad dine eneste accessories til det look være din solbrune hud og et par smarte aviators. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af badetøj og udstyr til dine varme eventyr.

Gå ikke glip af