Filter

Sandaler til børn

959 varer

Det er med at passe på de små fødder fra de tager deres allerførste skridt. Børnesandaler kan klare alle livets strabadser, som ofte finder sted i børnehaven, i skoven eller i vandpytter. Derfor skal sandaler til børn kunne modstå lidt af hvert. Her finder du søde sandaler i alverdens design og eminent komfort til dit barn.

Sandaler til børn – når der er fart på tilværelsen

Også sommeren byder på natur som kan være beskidt. Så snart solen viser sig på himmelen suser de små gerne imellem hus og have med lynets hast. Det skal generelt gerne gå stærkt for de utålmodige små væsner og her er sandalen ideel. Den er lynhurtig at hoppe ind og ud af uden at det kræver en større indsats. På den måde slipper mor og far for mudrede fodspor på nyvaskede gulve. Sandalen er altså kort sagt den perfekte sko til sjov og leg, når det skal gå stærkt. Her har du en samling af fede og søde designs, som dit barn vil elske. Vælg imellem søde sommerfarver med fine detaljer og eventyrlystne modeller med velcrolukning, som sidder perfekt på foden.

Fra livsnyderen til hurtigløberen

Der er helt sikkert noget at finde for prinsessepigen i det store udvalg, hvor du både finder små, søde sandaler med lille kilehæl, blomsterdetaljer og spænder, der dekorerer anklen. Kombiner disse med en sød, gul sommerkjole med blomsterprint. Hvis dit barn har ekstra meget krudt bagi er de praktiske trekkingsandaler ideelle til formålet. Sandaler er gode at have derhjemme i bryggerset, med på ferie, i sommerhuset og hos mormor og morfar. Denne varierende samling garanterer luft mellem tæerne på de varme sommerdage, hvor dagen også står på aktivitet. Se den skønne samling af sandaler til børn lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af