Handsker til børn

Bliv klædt på til mange timers sjov i det fri med sortimentet af praktiske og trendy accessories til vinterjakken. I kollektionerne fortolkes handsker og vanter i mange forskellige farver, så du altid kan finde handsker & vanter til børn, der komplimenterer overtøjet.

De mange stilarter byder på en handske, som passer ind i skolegården hele året rundt. Tykke forede modeller med funktionelle lynlåse og velcrolukninger holder kulde og sne ude af flyverdragten og jakken. Brug dem på de kolde dage, hvor kulden bider.

Handsker & vanter – beskyt hænderne med stil

Foringen sikrer, at dit barn er godt klædt på til leg. Kombiner en vante i en flot farve med et matchende halstørklæde. På lune forårsdage er de tyndere handsker & vanter til børn et godt valg. Brug dem med et sjal, og bliv klar til anemonejagt.

Børn elsker at få beskidte fingre, hvilket sætter høje krav til overtøjet. Med sortimentet skal du ikke bekymre dig. De funktionelle accessories holder fingrene varme og lader børn nyde naturen. De bløde og slidstærke materialer tager fra ved fald og kan vaskes gang på gang.

Det er vigtigt, at dit barn er godt klædt på. Med handsker & vanter til børn samt luffer, kan børn lege i sandkasser og samle kastanjer i skoven. Funktionelle lukkemekanismer og andre funktioner gør tøjet let at bruge.

Dermed skal du ikke bekymre dig om de mindste er godt klædt på hele dagen. Dit barn vil elske de mange fine modeller, hvad enten det er med eller uden skillerum til fingrene. Bring farve ind i de mørke måneder med farvestrålende håndbeklædning på Zalando.dk.

Inspiration