Up-to-date på de sidste nye tendenser med Bik Bok, der leverer smagfulde kollektioner på samlebånd. Her har man det ene øje på catwalken og det andet på ubekymret, skandinavisk streetstyle, så der både er plads til at være den vilde og vovede pige, men også den mere afdæmpede type i klassiske stilarter.

Hurra for stilen med Bik Bok lige ved hånden

Rock-chik, flagrende boheme-tvist, sofistikeret vintage eller humor på højt plan. Man spiller på alle tangenter hos Bik Bok, hvor underspillet minimalisme altid er en grundpræmis hos det norske mærke. Man rækker hånden ud til alverdens fashionistas, der higer efter en alsidig garderobe, hvor den står på leopardstøvler, hullede jeans og en sjov sweatshirt i hverdagen, samt mini skirt i læder og blondeoverdel i weekenden. Der er også plads til pels, polkaprikker og pale pink. Så åbn op for skattekisten i dette velassorterede udvalg med fashion items.

Tidens trends venter på dig

Lad Bik Bok friske din garderobe op, så du kan leve et udadvendt liv med arbejde, studier, fester, hverdagshygge, sport og meget andet. Dette komplette mærke er nemlig et paradis af udtryksfulde statements, der piftes op med individuelle elementer samt et smil, der får dig labert og modemæssigt gennem livet. Alle de essentielle items er nemlig lige her, hvad enten det drejer sig om læderjakker, boyfriend-jeans, uldfrakker, striktrøjer, toppe og andre must-haves. Så nyd kollektionernes sammensætningsmuligheder, der skaber glæde hver dag, da man ikke kan vente med at stå op om morgenen og iklæde sig endnu et yndlings-outfit med attitude.

Inspiration