BH'er

Populære filtre
6.243 varer

Mindre end en tredjedel af danske kvinder kender deres egen BH-størrelse. Det er trist, fordi en god BH hjælper dig med at se godt ud, da den fremmer og øger din samlede skønhed. BH’er hjælper ikke kun kvinder med at se godt ud udadtil. Det flotte undertøj kan også få kvinder i bedre humør, allerede før de går ud af døren.

Derfor er det vigtigt at købe den rette BH

  • Den perfekte kavalergang: Med den rette BH bliver dine bryster formet på rette vis, så de får den nødvendige støtte. Hvis BH’en fx er for stor, vil den dække hele brystet, og hvis den er for stram, vil den lukke kavalergangen og skubbe dine bryster udover kanten i stedet.
  • En ægte brysteholder giver mere selvtillid: Hvis din barm ikke sidder så højt oppe, som du ønsker, så kan den rette BH holde dine bryster oppe, hvilket giver de fleste kvinder mere selvtillid.
  • Den forkerte BH kan ændre dit look på den forkerte måde: Hvis din BH ikke passer, så kan det ændre formen på dine bryster. Hvis du bruger den forkerte størrelse hver dag, risikere du på længere sigt, at dine bryster får en anden form.

Sådan finder du frem til din BH-størrelse

Det er faktisk ret simpelt at finde frem til den rette størrelse, så du kan købe de rigtige BH’er til din undertøjssamling. Først skal du bruge et målebånd til at måle under barmen. Hvis du måler omkring 69-71 cm, så skal du gå efter en BH med tallet 70, mens du skal gå efter en større størrelse, hvis du måler mellem 74-76 cm. Og sådan fortsætter det opad. Du måler din skålstørrelse ved at måle der, hvor din barm er størst. Derefter skal du tage omkredsen under barmen fra omkredsen over barmen. Du kan så bruge det endelige resultat til at finde din skålstørrelse, ved at følge denne liste:

  • A-skål: 12 cm.
  • B-skål: 14 cm.
  • C-skål: 16 cm.
  • D-skål: 18 cm.
  • E-skål: 20 cm.
  • F-skål: 22 cm.

Dette er måske noget for dig

BH'er

Undertøj er en helt naturlig del af vores dagligdag året rundt og hele livet. Det er nemlig det, vi sover i, og det er også det første, vi iklæder os efter et lækkert bad om morgenen. Kvinder kræver lidt ekstra sammenlignet med mænd, som kan nøjes med underbukser. Til alle jer skønne kvinder derude byder Zalando på masser af BH'er, der holder brysterne på plads på smukkeste vis. Så sørg for at have den på, uanset hvad der anvendes som næste lag i form af skjorter, bluser eller kjoler. En del af ens udstråling og velvære ligger nemlig gemt i BH'en, da den giver støtte til brysterne og samtidig sørger for, at de ikke rutsjer rundt, når du går. Som en fast del af den kvindelige anatomi er BH'er netop opfundet for at skabe velvære og komfort, så gå aldrig ned på lækkert undertøj. I dag gør de forskellige mærker og designere mere ud af lingeri og undertøj end nogensinde, hvilket sikrer dig et udsøgt sortiment i alle mulige farver og former.

Hold styr på formerne med nye yndlings BH'er

Det er individuelt, hvilke BH'er man har det bedst med. Heldigvis bydes der på mange forskellige størrelser, former og prisklasser, hvor alle kan være med. Valg af BH afhænger også af, hvilket tøj du skal have på. Skal du eksempelvis i en kjole med åben ryg, så vælge en stropløs model i tube-design, der som et rør flugter langs kjolens nederste rygstykke. Ønsker du at pifte dine attributter lidt op, så vælg en push-up BH. Står den i romantikkens navn, eller har du mod på at eksperimentere lidt, så bydes der ligeledes på masser af smukke udskæringer, blonder og transparente tekstiler. Står den på sport, så vælg en sports-BH, der giver optimal støtte hele vejen rundt i form af de top-lignende udskæringer, som holder brysterne på plads, når du løber, hopper, vandrer eller, ja, er aktiv i det hele taget. Ønsker du lidt ekstra støtte og fasthed under brysterne, så er modellerne med bøjler det klassiske valg, da de er skabt til komfortabel hverdagsbrug.

Man kommer ikke udenom hele udvalget med BH'er, da langt de fleste kvinder har brug for flere forskellige slags overdele. Der skal være noget til både hverdag, sport og fest, hvilket du naturligvis finder i udvalget her på Zalando. Farver, udskæringer, materialer og shapes sidder lige i skabet, så unge piger og voksne kvinder kan få styr på de inderste dele. Du finder selvfølgelig også alle de underdele og panties, som du har brug for, hvad enten det er som del af et sæt sammen med din BH eller forskellige dele, der kan kombineres, som du har lyst til. Med rækken af BH'er kan du skabe de helt rette proportioner, så du føler dig klar til at indtage hver eneste morgen, dag og nat hele året rundt. Så dyk ned i sortimentet med brystholdere her på Zalando og lad dig forføre af de mange forskellige mærker.