Fair Fashion

Det bedre valg: Bæredygtig mode til børn

Shop alle produkter

Certificeret bæredygtighed

GOTS

Økologisk bomuld hos Zalando

Bæredygtigt materiale

IVN NATURLÆDER

GOTS

Økologisk bomuld hos Zalando

Bæredygtigt materiale

IVN NATURLÆDER

GOTS

Global Organic Textile Standard er en standard for certificering af tekstiler, som består af økologiske materialer. For at kunne blive GOTS-certificeret, skal produktet bestå af mindst 95% økologiske fibre og produktionen skal opnå en række miljømæssige krav.
Shop vores udvalg

Frugi

Børn elsker det farverige Frugi, der er behageligt at have på. Men Frugi er meget mere end sjove print og flotte farver. Det bæredygtige brand benytter kun økologisk bomuld i deres tøj, 0 kemikalier og har flere bæredygtighedscertificeringer - deres overtøj er endda baseret på genbrugte plastikflasker!
Udforsk Frugi

Indkøberens favoritter

Vi forsøger at have fokus på bæredygtighed og at tage beslutninger baseret med omtanke for fremtidige generationer. At prioritere bæredygtige tekstiler er en god start!

Max Schneider

Buyer Baby Apparel & Accessories

Dem synes vi godt om!

Bæredygtigt børnetøj

Skal klædeskabet både være moderne og bæredygtigt? Tag et kig på de lækre kollektioner fra de bedste brands til børn. Kollektionerne af bæredygtigt børnetøj er pakket med nogle af de bedste trends direkte fra modeverdenen. Med kollektionerne her på siden kan du på moderigtig vis få bæredygtighed og stil til at gå op i en højere enhed.

Bæredygtigt børnetøj – et skønt univers af økologisk mode

i er stolte af at byde dig velkommen i et univers af bæredygtige materialer, bløde tekstiler, spændende farver, flotte prints og komfortable pasformer. Hvert eneste item er designet i bæredygtige materialer, så du med god samvittighed kan klæde dit barn på i de bedste tendenser. Kollektionerne er mode på et højt plan uden at gå på kompromis med det bæredygtige element. Udvalget af bæredygtigt børnetøj har noget for piger og drenge i alle aldre. Med kjoler, bukser, halstørklæder, bluser og mange andre modelækkerier kan du forkæle dit barn med bæredygtige items alle ugens dage – alle sæsoner. Både på skoledage og til børnefødselsdage.

Mode med omtanke

Suppler garderoben med enkelte items. En hue og handsker I bæredygtigt strik sætter det sidste touch på vinterjakken eller forårsfrakken. Her er så meget at vælge imellem at du kan skabe komplette outfits. Fyld skabet med et bredt sortiment med undertøj, underdele, overdele, overtøj og tilbehør – alt sammen i materialer der er en fornøjelse at bære og tumle i. Med bæredygtigt børnetøj giver du dit barn mere end en moderigtig garderobe. Du skåner miljøet med økologiske tekstiler af bedste kvalitet. På Zalando.dk kan du berige hverdagen med økologisk bomuld og bæredygtige certifikater. Gå på opdagelse i det skønne univers af farver og bæredygtighed og shop moderigtige items, hvor der hverken er gået på kompromis med stil eller omtanke for naturen.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.