Filter1

AllSaints
Katalog

510 varer

Kreativitet, attitude og individualitet – AllSaints har det hele! Med rødder inden for musikscenen afspejler kollektionerne en tendens, der er helt oppe i tiden. Man er nemlig garant for alle de fedeste items, hvad enten det drejer sig om uldcoats, oversized strik, partykjoler, lækre jeans og lignende favoritter.

I det personlige styling-humør med AllSaints

En kopi af dit idol eller bare din helt egen stil? Hos AllSaints kan man være begge dele, for mærket er efterspurgt af unge celebrities fra nær og fjern. Samtidig er kollektionerne eksklusive og til tider begrænsede, hvilket sikrer dig et look, som ikke er gennemtærsket mainstream. Det er ikke blot premium-materialer og ypperste håndværk, der får tøjet til at skille sig ud, for farver, silhuetter og detaljer sætter prikken over i’et. Det er lige fra stringente militærformer til biker-looks, vintage og punk.

Bliv blæst omkuld med britisk fashion!

Mods-kultur, ægte musikstjerner med talent samt topmodeller på stribe. I England kan de mange kreative ting, og dermed overrasker det ikke, at AllSaints er baseret direkte i Europas modemetropol London. Der henter man tips og tricks til de kommende kollektioner, så du altid er dus med tendenserne i tiden. En fernisering, en tur på festival, club, træningscenter, skiferie eller blot hverdagens stilmæssige rutine – mærket klæder dig på til det hele, for paletten med modetøj er komplet. Grundpræmissen er klassisk og tidløs i farver som sort og grå. Derudover tager detaljer, prints og udskæringer over for resten, så du er klar til alle livets spidsfindigheder på din måde.