Sko, tøj og accessories fra 2XU

Filter (1)

2 varer

Australske 2XU er et brand med energi og dynamik i deres designs. Brandet er synonym med fart over feltet og råstyrke. Brandet er igennem mange år blevet anset som et af de bedste sportsbrands med et varieret sortiment. Mærket er for dig, som ønsker at se resultater hver gang og samtidig se topsmart ud imens.

Fokus på den effektive kompression

2XU har specialiseret sig i sportstøj med kompression, som har til formål at forbedre ydeevnen. Kompressionstøj har til hensigt at forbedre blodomløbet under træning og den efterfølgende restitutionsproces. Rent praktisk optages der mere ilt, når blodet pumpes mere rundt i blodet, hvilket i sidste ende optimerer ydeevnen. Materialet modsiger ligeledes mælkesyre. Brandet henvender sig til resultatorienterede atleter på alle niveauer, der kan se det optimale i kompressionstøj. Tøjet er særligt velegnet til sportsgrene såsom triatlon, svømning, fitness, cykling og løb. Brandets målgrupper spænder derfor vidt. Den store popularitet har blandt andet resulteret i tætte samarbejder med nogle af verdens bedste atleter og institutter.

2XU kan blive en del af din DNA

Udover det enorme fokus på de bedste materialer er brandet enormt optaget af at få det optimale ud af kroppens bevægelse fremfor at begrænse den. Det sker blandt andet gennem innovation. Her er der evigt fokus på at skabe nye tekstiler og konstruktioner, der fremmer komfort og præstation. Tøjet skal være let og fleksibelt til trods for den sportslige udfoldelse, hvor kroppen udfordres. I sportstøj fra 2XU kan du både flashe feminine og maskuline designs i fitnesscenteret når du skal slå dine egne og andres rekorder på løbebåndet eller blandt maskinerne. Udvalget byder blandt andet på funktionstrøjer, tights, sportsstrømper og caps lige til at hive hjem i garderoben.

Gå ikke glip af