2ndOne er gået all in på bukseindustrien. Brandet blev introduceret på markedet i 2013. Den underliggende designfilosofi er at skabe denim- og buksemode til den modige og nysgerrige modeentusiast, der elsker at eksperimentere med nye looks og tendenser. Gør din garderobe endnu mere veletableret med overraskende buksedesigns i alverdens farver og fits. Kun fantasien sætter grænser for et fedt denim-look.

Sådan bruger du denim på denim

Cowboybukser er et sikkert hit året rundt. Til sommer kan du gå helt amok i lyse jeans, denimshorts og cowboyjakker. Jo mere denim, jo bedre! Denim-på-denim-trenden er nemlig in denne sommer og kan bruges i utallige styles. 2ndOne er et varierende sortiment af lækre jeans, som du kan bruge i dine sommerlooks. Brug en let denim-skjorte til et par hvide ripped jeans eller en anden grov struktur. Det er ikke kun farvekombinationerne der tæller i et look, men i høj grad, hvilke strukturer du vælger at bruge sammen. Kombiner gerne en fin top til et par grove jeans. Du kan også bruge kontraster såsom dyreprint og blomstermønstre.

2ndOne – andet end denim

2ndOne har dedikeret sig 100 procent til bukseverdenen og derfor finder ud naturligvis masser af andre slags bukser end cowboybuksen. Ifør dig et par behagelige træningsbukser til fitness- og fritidsbrug. Hver buks består af overraskende detaljer såsom flotte lynlåse langs lårene, en markant elastik i taljen eller dekorative syninger langs benene. Kombiner bukserne med en af sommerens hotteste trends, croptoppen. Disse er fyldt med spændende detaljer af frynser og boho-energi, som du kan supplere med gyldenbrune plateausko og hoop-øreringe. Du kan også lade dine bukser indgå i et lag-på-lag look sammen med croptoppen, så du klar når aftenen falder på.

Inspiration